Velkommen til Atomega

I Atomega er vi gode venner som bevisst tar ansvar for oss selv på veien mot en totalt god helse.

Atomega er en ideell organisasjon som gjennom opplysningsarbeid arbeider for å skape god psykisk helse og forebygge vold i nære relasjoner i befolkningen.

Organisasjonen ble stiftet etter et 9 års frivillig, bevisstgjørende og nyskapende arbeid mellom flere ulike engasjerte parter.

Prosjektets formål var å opprette forståelse for hvordan vår energetiske helhet fungerer i praksis, med visjon om at alle mennesker evner å ta vare på sin egen totale helse på en god enkel måte, også til fordel for andre.

Atomega holder til på Kolltveit i Øygarden kommune sammen med Atomega konsulenttjenester. Informasjon om aktiviteter i foreningen sendes ut via nyhetsbrev og publiseres på facebooksiden.

Ønsker du å støtte vårt opplysningsarbeid som medlem i Atomega oppgir du navn og adresse samt merker kontaktskjema eller e-post med “ønske om medlemskap”. Pris 100,- per år. Faktura blir tilsendt elektronisk og medlemskapet fornyes på nyåret hvert år uavhengig innmeldingsdato. Du kan betale med vippsnummer 608072.

Du kan også støtte foreningen som grasrotmottaker i Norsk Tipping og følge oss på facebook.

Org. nr. 924 786 299

E-post kontakt@atomega.no